en fy eu mk sl ga

Drugi zborovi

2017-08-07 18:07 —

Дирмуд си заминува од Битола !

После 2 месеци дружење дојде денот Дирмуд да си замине од Битола. Тоа беше причина повеќе за да благодарните учесници на работилниците за актери да му организираат забава за испраќање. Атмосферата помина во најдобар ред и пријатно дружење со сите кои учествуваа во текот на проектните активности кои беа организирани во повеќе наврати.

Се надеваме на блиска средба во иднина.