en fy eu mk sl ga

Drugi zborovi

2017-06-27 17:00 —

Дирмуд во Битола !

Ирскиот актер и писател Дирмуд де Фојте кој ќе има можност да престојува 2 месеци во Битола како писател резидент во склоп на проектот Други зборови каде , Форум на млади е официјален партнер. Дирмуд покрај првите импресии од Битола имаше можност да го посети и националниот парк Пелистер и да се запознае со природните убавини на Македонија.