en fy eu mk sl ga

Drugi zborovi

2018-06-14 00:19 —

Други зборови во тек !

Нови информации за сите оние кои се заинтересирани да земат учество во проектните активности на Други зборови или да се информираат за истите.

Сите информации се за изминатиот период а за идните резиденции во оваа година ќе ве информираме наскоро.

http://www.youthforumbitola.org/10441088109110751080-1079107310861088108610741080.html