en fy eu mk sl ga

Виктор Јакимовски

2016-06-06 22:10 — Donostia

Farm coffee bar

На неколку километри од Сан Себастијан, надвор од целата цивилизација, плус сосема необично и посебно место е барот Farm coffee. Тој е одалечен приближно 17 километри од градот и има посебна енергија. Интериерот е во свој, специфичен и необичен Фармерски стил, а опкружен е со високи и преубави планини, кои несомнено даваат спокој и инспирација. На сликата е прекрасниот поглед.