en fy eu mk sl ga

Drugi zborovi

2018-11-06 01:54 —

Македонскиот јазик како задоволство

Нашите резиденти имаја можност за учење на англискиот јазик за време на нивниот престој во Битола и секако покрај останатите активности за време на нивниот престој од два месеци.

Тие беа изненадени од ентузијазмот на организаците во Битола како и активистите од останатите организации кои им излегоја во пресрет за нивното успешно усовршување на македонсиот литературен јазик.

Во текот на нивниот понатамошен престој ќе следат и останати интересни активности во кои ќе можите да ни се придружите сите оние кои сте заинтересирани.