en fy eu mk sl ga

Drugi zborovi

2018-10-26 02:22 —

  Интервју на Стефан за Независен !

Стефан Марковски имаше уште едно интервју во кое го сподели своето искуство од престојот во Доностија.

Тој одговори на повеќе прашања во врска својот престој како и креативната работа и пред се делото кое планира да произлези од резиденцијата која траеше 8 недели

Независен е еден од моментално најчитаните портали во Македонија кои посветуваат време на оваа тематика.

https://nezavisen.mk/mk/vesti/2018/10/97660/?fbclid=IwAR35BT-pxlNZmuq6VHjg0ylMbK8lINku8x7XSiBMqH3Qy5skGCJIfUGeSWU