en fy eu mk sl ga

Виктор Јакимовски

2016-05-26 20:10 — Donostia

Објавен во Баскискиот весник!

Радоста не може да биде поголема! Објавен сум во Баскискиот весник, кој е единствениот кој известува 100% на Баскиски јазик. Во продолжение е линкот - http://www.berria.eus/paperekoa/1820/027/001/2016-05-26/arnasgunerako_zulotxoak.htm.