en fy eu mk sl ga

Drugi zborovi

2017-07-11 17:55 —

Работилница во Интимниот театар !

Работилниците за актери и сценаристи кои ирскиот писател Дирмуд де Фојте ги спроведува во Битола односно во Интимниот театар најдоја на голем интерес помеѓу младите и предвидениот број на заинтересираните одма се пополни и групата започна со вежби на 8 ми Јули.

Бројот на работилници ќе биде според потребите на заинтересираните а финалниот настан ќе биди во Магазата во Битола на 16 ти Јули.