en fy eu mk sl ga

Drugi zborovi

2017-07-09 16:50 —

Работилница за актери и сценаристи !

Во рамките на фестивалот Битфест а во склоп на проектот Други зборови , Форум на млади организира работилница за актери и сценаристи.

Работилницата ќе ја одржи ирскиот актер и писател Дирмуд де Фојте а финалниот настан ќе биде во Магазата на 16 ти Јули со почеток во 20 часот. Пробите за сите оние кои се заинтересирани ќе се одржуваат во просториите на интимниот театар во Битола.

http://www.bitola.gov.mk/програма-за-битфест-2017/