en fy eu mk sl ga

Drugi zborovi

2017-08-14 18:19 —

Средба со Добри Тодоровски

Владимир Копицл ја имаше честа да се запознае со еден од најплодните писатели од Битола а секако и од Македонија Добри Тодоровски. Разговорот помина во пријатна атмосфера и идеи за понатамошна соработка во блиската иднина во областа на литературата се разбира.

Добри му подари една своја книга во знак на внимание а Владимир се заблагодари на пригодниот подарок.