en fy eu mk sl ga

Drugi zborovi

2018-07-23 02:04 —

Виктор Јакимовски со своја нова збирка поезија !

Првиот резидент кој ја претставуваше Македонија во Сан Себастијан , односно младиот поет Виктор Јакимовски ја објави својата втора збирка поезија.

Во прилогот кој го споделија медиумите се споменува неговиот престој во Сан Себастијан како и учеството во проектот Други зборови !

Се надеваме на многу успешни проекти во иднина како занего така и за сите идни учесници во иднина кои беа и се дел од други зборови.

https://sitel.com.mk/zdiv-na-podvig-nova-kniga-od-viktor-jakimovski